Search your favorite song for free
3. PRESLAVA - NA TEBE NE OTKAZVAM/ На тебе не отказвам, 2015

PRESLAVA - NA TEBE NE OTKAZVAM/ На тебе не отказвам, 2015

Music and Arrangement: VELISLAV DRAGANINSKI Lyrics: ROSEN DIMITROV Producer: Payner Media Ltd. / Payner Ltd. Media: Planeta TV, Planeta HD Official Video (link): https://www.youtube.com/watch?v=l46yY9pGghY All rights reserved : Payner Ltd. (c) Artwork: https://www.facebook.com/dinnev.design l Dinnev - Graphic Design

nothing at of , which is
6. Пиши го неуспешно

 • Published: 2014-04-11T06:16:53Z
 • By preslava
Пиши го неуспешно

“ Не ми прощавай, че сама си тръгвам отново. Чупи след мен от самота, кълни ме, за Бога. Мрази ме силно за това, че се ранихме толкова. Плачи след мен, крещи на глас, да не затварям с трясък твоята врата. Изтрий след мен сълзите си, от страх кълни ме и от болка ме мрази. С мен пиши го неуспешно, че си бил. Не ме докосвай с ръце, когато се връщам. Не ме завивай щом до теб на сън се обръщам. Мрази ме силно моля те, така ще бъде по-добре. Плачи след мен, крещи на глас, да не затварям с трясък твоята врата. Изтрий след мен сълзите си, от страх кълни ме и от болка ме мрази. С мен пиши го неуспешно, че си бил.”

nothing at of , which is


7. Кажи Здравей

 • Published: 2014-02-22T12:22:12Z
 • By preslava
Кажи Здравей

Би ми шута според теб,според мене те зарязах, за десети път е така! Много страдаш - аз пък НЕ! Според тебе всеки чакам,хайде спри се,стига лъга хората! Припев: Знам,разправяш,че съм не вярна! Кажи здравей на слуха,че си падаш г*и! Кажи здравей на слуха,че страхлив си и ненормално ревнив си! Не даваш да ме има,щом ме нямаш ти! Знам,разправяш била съм луда, за да сме квит ще излъжа,че си фалит! Кажи здравей на слуха,че страхлив си и ненормално ревнив си! Не даваш да ме има,щом ме нямаш ти! С колко много бил си спал, поне да беше ме забравил! Пиеш ли едно и ми звъниш! Ти изгони любовта,според тебе те ограбих! Хайде спри се,стига лъга хората! Припев: Знам,разправяш,че съм не вярна! Кажи здравей на слуха,че си падаш г*и! Кажи здравей на слуха,че страхлив си и ненормално ревнив си! Не даваш да ме има,щом ме нямаш ти! Знам,разправяш била съм луда, за да сме квит ще излъжа,че си фалит! Кажи здравей на слуха,че страхлив си и ненормално ревнив си! Не даваш да ме има,щом ме нямаш ти! Кажи здравей на слуха,че страхлив си и ненормално ревнив си! Да,разправяш,че съм не вярна! Кажи здравей на слуха,че си падаш г*и! Кажи здравей на слуха,че страхлив си и ненормално ревнив си! Не даваш да ме има,щом ме нямаш ти! Знам,разправяш била съм луда, за да сме квит ще излъжа,че си фалит! Кажи здравей на слуха,че страхлив си и ненормално ревнив си! Не даваш да ме има,щом ме нямаш ти!

nothing at of , which is


8. PRESLAVA - NYAMA DA TI PISHA / Преслава - Няма да ти пиша, 2016

 • Published: 2016-06-26T17:32:30Z
 • By romanibby
PRESLAVA - NYAMA DA TI PISHA / Преслава - Няма да ти пиша, 2016

Преслава - Няма да ти пиша_MASTER

nothing at of , which is
11. Нашето любов е

 • Published: 2014-12-13T12:44:07Z
 • By preslava
Нашето любов е

Давай, пак ме парализирай, изкрещи, че за теб съм нищо, като нищо ме игнорирай, но какво ти е знам и виждам. Мразиш колко съм ти подкожно и от ревност ме правиш луда, но за мене е невъзможно длъжна да ти бъда. Ти на мен ли, или аз на теб? Кой на кой кръвта му ще изпие? Ти на мен ли, или аз на теб? Кой на кой ръцете ще извие? Ти на мен ли, или аз на теб? Играта да разкаже кой готов е? Убиваме се без да разберем. Не омраза, нашето любов е. Ти на мен ли, или аз на теб? Кой на кой кръвта му ще изпие? Ти на мен ли, или аз на теб? Кой на кой ръцете ще извие? Ти на мен ли, или аз на теб? Играта да разкаже кой готов е? Убиваме се без да разберем. Не омраза, нашето любов е. Мразя слаба да се усещам, но в ръцете ти съм такава. Мразиш хубава да изглеждам, мразиш друг да ме пожелава. И душите си вадим бавно с тази наша любов жестока. Давай, дръж се със мене гадно, но и аз го мога. Ти на мен ли, или аз на теб? Кой на кой кръвта му ще изпие? Ти на мен ли, или аз на теб? Кой на кой ръцете ще извие? Ти на мен ли, или аз на теб? Играта да разкаже кой готов е? Убиваме се без да разберем. Не омраза, нашето любов е. Ти на мен ли или аз на теб? Ти на мен ли или аз на теб? Ти на мен ли, или аз на теб? Кой на кой кръвта му ще изпие? Ти на мен ли, или аз на теб? Кой на кой ръцете ще извие? Ти на мен ли, или аз на теб? Играта да разкаже кой готов е? Убиваме се без да разберем. Не омраза, нашето любов е. Ти на мен ли, или аз на теб? Кой на кой кръвта му ще изпие? Ти на мен ли, или аз на теб? Кой на кой ръцете ще извие? Ти на мен ли, или аз на теб? Играта да разкаже кой готов е? Убиваме се без да разберем. Не омраза, нашето любов е.

nothing at of , which is


12. PRESLAVA - AKO UTRE ME GUBISH/ Ако утре ме губиш, 2014

PRESLAVA - AKO UTRE ME GUBISH/ Ако утре ме губиш, 2014

Music: VASILIS GAVRIILIDIS/ Βασίλης Γαβριηλίδης Arrangement: VELISLAV DRAGANINSKI Lyrics: ANASTASIYA MAVRODIEVA Producer: Payner Media Ltd. / Payner Ltd. Media: Planeta TV, Planeta HD Official Video (link): https://www.youtube.com/watch?v=32VQAgm4-Vo All rights reserved : Payner Ltd. (c)

nothing at of , which is

16. По мойта кожа

 • Published: 2013-04-19T23:07:41Z
 • By preslava
По мойта кожа

nothing at of , which is


17. Лудата дойде

 • Published: 2012-05-19T10:24:46Z
 • By preslava
Лудата дойде

nothing at of , which is19. Няма да съм друга

 • Published: 2013-08-07T21:31:35Z
 • By preslava
Няма да съм друга

Няма да съм друга Музика:Николай Пашев Tекст-Лора Димитрова Bидео-Людмил Иларионов-Люси

nothing at of , which is


20. Преслава и Ваня - Нокаут (DJ A.N G MASTER REMIX)

 • Published: 2015-03-22T00:43:08Z
 • By preslava
Преслава и Ваня - Нокаут (DJ A.N G MASTER REMIX)

Преслава и Ваня: Който искам, получавам го. Какъвто искам, правя го. Направо вадя им душите. Преслава: Ако си чул, не е лъжа, с мъжете лошо се държа, а те ме гледат във очите. Ваня: Който искам, получавам го, какъвто искам, правя го, направо вадя им душите. Преслава: И само ти си ми проблем, така ме гледаш мен, Преслава и Ваня: Че не знам какво ми се случва. Целуваш като Бог, убиваш ме с любов. От твоите ръце, е във нокаут моето сърце. Целуваш като Бог, убиваш ме с любов. Не съм след всички, а не съм, толкова да съм, лесна за тебе. Ваня: От яд на себе се не съм, държи се с мене сякаш съм, една прищявка за ноща ти. Преслава: Сякаш за разнообразие, в сърцето ми отбиваш се, но обожавам наглостта ти. И само ти си ми проблем, така ме гледаш мен, Преслава и Ваня: Че не знам какво ми се случва. Целуваш като Бог, убиваш ме с любов. От твоите ръце, е във нокаут моето сърце. Целуваш като Бог, убиваш ме с любов. Не съм след всички, а не съм, толкова да съм, лесна за тебе. Преслава: И само ти си ми проблем, така ме гледаш мен, Преслава и Ваня: Че не знам какво ми се случва. Целуваш като Бог, убиваш ме с любов. От твоите ръце, е във нокаут моето сърце. Целуваш като Бог, убиваш ме с любов. (Правя го, направо вадя им душите.) Целуваш като Бог, убиваш ме с любов. От твоите ръце, е във нокаут моето сърце. Целуваш като Бог, убиваш ме с любов. Не съм след всички, а не съм, толкова да съм, лесна за тебе.

nothing at of , which is